Saying hello!

20031128_783571261803559_1719604015_n

Hallo,

Mijn naam is Anjuli Dobbelaere, ik ben 25 jaar en woon in België.

Ik ben een lifestyle blogger met een passie voor het kunstige en avontuurlijke, de psycholgie en het spirituele, de natuur met zijn schoonheid, muziek met een goeie beat, een gezonde levensstijl en alle true fashionista flavours.

Je kan mij zien als een openminded creatief, goedlachs persoon met een sterke wil die niet terugdeinst voor een uitdaging. Een persoon die de hoogste bergen zou beklimmen om haar doelen te behalen zonder om te kijken.

~ A girl with fire in her eyes ~

In mijn blog zal je mij beter leren kennen en alles wat mijn hartje begeerd.

Mijn prioriteit is om deze blog niet enkel interessant te maken maar ook mij te focussen op pure fun.
Een plaats waar je een hele boel leuke ideeën en inspiratie kan opdoen of puur je motivatie kan terug vinden.
Een plaats waarin je misschien wel enkele aspecten van jou leven in herkent… waar je jou begrepen kan voelen en in kan terugvinden.

667A9727-1-2

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s