Hoe haal ik het in mijn hoofd om met een blog te beginnen?

Eerst en vooral heb ik geen kast vol designer kleren waarmee ik kan pronken en kan ik nog niet vertellen over de 10-tallen exotische reizen die ik heb meegemaakt. (Wat wel zeker een bucketlist priority is! ๐Ÿ˜€ ) Daarbij ben ik geen 100% trouw aan een extreme fitness & voeding dieet (cuz no one is perfect right?)โ€ฆ en heb ik nog geen grote succesvolle zelfstandige carriรจre opgebouwd. (But someday maybeโ€ฆ) En oh ja ook ik zie er niet altijd op en top shining uit als ik sโ€™ morgens vermoeid op sta met verwarde haren en mijn โ€˜Ohย god itโ€™s Mondayโ€™ blik…

Maar nu denk je misschien wat wil je dan wel met ons delen? Wat kan jij ons bijbrengen die ons kan inspireren, gewoon fun is om te lezen of kan aanzetten tot denken?

~ Let’s sit down and take a coffee first, cause where gonna get serious for once! ~

19883638_781749331985752_2030599133_n

Welโ€ฆ Ik wil jullie op een leuke, originele manier inspireren om niet te snel op te geven, om te genieten van kleine dingen in het leven en het pad naar je doel te gaan beleven in plaats van te rushen naar de finish. ๐Ÿ˜‰
Want weet je, het zit hem echt in de details!

‘Welkom op de rit doorheen mijn leven! Een rit waarin ik net als jullie moet starten van ‘0’ maar je zal garanderen op een succes!’

En weet je waarom?
Omdat ik een vrouw ben met wilskracht, ambitie en passie.
Iemand die beseft dat je ziel in dit lichaam maar 1 x leeft om dit leven tot een succes te brengen. Hierdoor wil ik alles uit mijn leven halen, plezier erin hebben, en streven naar mijn doel. Het doel om volledig mijn capaciteiten te kunnen benutten, mijn musthaveโ€™s en bucketlist te hebben volbracht en mijzelf volledig te hebben gevonden, innerlijke rust. Met vallen en opstaan weliswaar!
Zo wil ik jullie aantonen dat met de juiste ingesteldheid en levensvisie iedereen zijn droompad kan volgen.

~ Now take a deep breath, take a cookie, relax and go on… ~

Bij sommigen worden bepaalde blogs misschien een ‘eye opener’
Bij anderen lijkt het misschien meteen herkenbaar of net niet…
Allemaal okรฉ!
Maar ik denk dat iedereen zich op zekere hoogte wel kan plaatsen in de gedachte dat niets zomaar gebeurd en in handen wordt gegeven.
Iedereen moet starten van ‘0’. (Mentaal gezien dan)

Nu moet ik natuurlijk wel zeggen dat ik op dit punt van mijn leven reeds enkele successen heb behaald waar ik zeer trots op ben, zoals mijn bijberoep als makeup artieste, mij eerst behaalde jaar als gezondheidscoach, … maar voornamelijk ook de vele verschillende levenslessen die ik doorheen mijn leven heb opgedaan die mij de kracht hebben gegeven om de vrouw te zijn wie ik nu ben.
Maar … daar heb ik het wel eens verder over in een andere blogpost.

~ oh, it’s getting so serious, let’s take a break from that! ~

19964998_781752988652053_1344512925_n

Nu even over de blog zelf!
Het zal heus niet zo een serieuze blog zijn met zware hoofdstukken waarover je steeds je hoofd moet breken! ๐Ÿ˜€
Integendeel ik zal jullie gewoon op een amusante en open manier een kijkje geven in mijn leven, mijn ervaringen en visie.
Geschreven op een losse manier, met humor en een speelse toets.


Wat zal je hier zoal kunnen in terug vinden?
(eigenlijk teveel om op te noemen maar…)

  • Informatieve blogs (the serious part :D)
  • Tutorials (geschreven en misschien later ook via video)
  • Mijn ervaringen die ik opdoe in verschillende situaties (of mijn domme stoten)
  • My daily routine (Want ja wat steek ik toch hele dagen uit hรฉ :D)
  • Good to knows
  • Leuke uitstapjes, reizen , recepten, hebbedingetjes,…
  • Bucketlist stuff
  • . (etc… etc…etc…)

 

2 thoughts on “Hoe haal ik het in mijn hoofd om met een blog te beginnen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s