Back in Belgium : gym & food shopping!

Hii hii! 😀

Zoals jullie misschien wel al op mijn instagram of Facebook pagina konden zien ben ik terug in België! Oh wat mis ik die zonnige dagen al terug in het mooie Tenerife. 
Maar… we blijven niet bij de pakken zitten en we gaan weer volop aan de slag. 
Terug lekker die fitness induiken en de koelkast weer volproppen met gezonde snacks.Want die summer body wil je niet volledig kwijt geraken door even wat te gaan zitten luieren na je tijdelijke break, nee, we gaan er nu net nog een tandje bij doen! Hup hup!

Wel kan ik jullie vertellen dat ik tijdens mijn vakantie zeker niet volledig heb stil gezeten hoor! Ik probeerde ook wel op mijn voeding te letten en de juiste keuzes te maken. (op enkele uitzonderingen na natuurlijk want dat mag ook wel eens op vakantie! :-D) En…daarnaast heb ik ook praktisch elke ochtend mijn fitnessoefeningen gedaan en heb ik na de vele grote wandelingen en lange uitstappen zeker wel wat calorieën verbrand. No excuses!

Hebben jullie ook al een reisje achter de rug of moet jij binnenkort nog vertrekken?
Wat het antwoord ook is… vergeet niet in beweging te blijven en gezonde keuzes te maken! 😀 (P.s. vergeet ook niet eens te genieten tussenin natuurlijk!)

~ Don’t just train just for the summer, train for a better lifestyle ~

20821469_801005036726848_179894817_o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s