Nieuwe uitdaging alert!

 

Hii!Β 

Vanaf donderdag ga ik eens wat nieuws proberen, een nieuwe sport! Wat spannend zeg!
Ik zal nog niet meteen vertellen wat het is, ik laat jullie hierover nog even in spanning πŸ˜€ Wel kan ik jullie alvast vertellen dat het een sport is die ik reeds wat thuis uitoefende op basis niveau dan wel! (YouTube filmpjes zijn hiervoor zo handig!). Dus ik weet dat dit een sport zal zijn die mij veel voldoening brengt. Het is een iets rustigere sport, toch zeker op begin niveau maar het lijkt mij een leuke uitdaging die waarschijnlijk toch niet te onderschatten zal zijn! Ik hou jullie dus zeker op de hoogte van mijn ervaring met deze nog mysterieuze nieuwe sport en ik zal hierover nog een uitgebreidere blogpost neerschrijven!

Stay tuned! πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s