Hi daar!

Hallo,
Mijn naam is Anjuli Dobbelaere, ik ben 25 jaar en ik woon in België.
Ik ben een holistische gezondheids en levensstijl coach met een passie voor reizen, avontuur, sport en yoga, artistiek werk, creativiteit, psychologie en het spirituele, de natuur met al zijn schoonheid en natuurlijk muziek met een sterke beat.
Je kan mij zien als een openminded, creatief, smiley persoon met een sterke wil wie niet terugdeinst voor een uitdaging. Een persoon die te hoogste meest gevreesde berg zou beklimmen zonder achterom te kijken, allemaal zodat zij haar doelen zou bereiken.
~ A girl with fire in her eyes ~

Mijn prioriteit is niet om hier een boek vol artikels te gaan schrijven met enkel en alleen serieuze en moeilijke kennis, nee, het is voornamelijk ook een blog waar ik mijn focus wil plaatsen op het leven zo comfortabel en leuk mogelijk maken. Een plaats waar je leuke ideeën en inspiratie kan vinden die dat brandende vuur in jouw hart terug doen opwakkeren. Een plaats waar enkele onderwerpen jou misschien herkenbaar lijken vanuit je eigen leven, een plaats waar je jou begrepen kan voelen en compleet jezelf kan zijn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s